20/05/2014

Novi napovednik za film Guardians of the Galaxy


Po treh dražilnikih in Q&A na Facebook strani filma, je Marvel na splet končno splavil celotno verzijo napovednika za film Guardians of the Galaxy. Ogledate si ga lahko spodaj.
Marvelovi Varuhi galaksije, kakršen je slovenski naslov tega filma, so epska vesoljska avantura polna akcije, ki razširja Marvelov filmski univerzum v kozmos, v katerem se drzni pustolovec Peter Quill znajde  kot tarča neusmiljenega pregona, ker je ukradel skrivnostno kroglo, po kateri hlepi Ronan, mogočni zlikovec, katerega ambicije ogrožajo celotno vesolje. Da bi se izognil vztrajnemu Ronanu, je Quill primoran v negotovo premirje s četverico malopridnežev, ki so revolveraški rakun Rocket, drevesu podoben humanoid z imenom Groot, smrtonosna in enigmatična Gamora ter maščevalni Drax Uničevalec. A ko Quill odkrije dejansko moč te krogle in spozna, kakšno grožnjo predstavlja za kozmos, se mora potruditi po najboljših močeh, da zbere svoje odpadniške nasprotnike za zadnjo, skoraj brezupno bitko, ki bo odločala o usodi galaksije.

Film je režiral James Gunn, ki je zanj napisal tudi scenarij, v njem pa igrajo Chris Pratt, Zoe Saldana, Lee Pace, Djimon Hounsou, Benicio del Toro, John C. Reilly, Glenn Close, Karen Gillan, Gregg Henry, Bradley Cooper, Michael Rooker in Vin Diesel.​ Varuhi galaksije bodo prihrumeli v kinodvorane v začetku avgusta letos.


Vir: SuperHeroHype

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...