27/05/2014

Tenchi Muyo se vrača


Po poročanju Okayamske časnikarske hiše Sanyo Shimbun je mesto Takanashi predstavilo načrte za investicijo v produkcijo ponovne oživitve animeja Tenchi Muyo. Nova zf haremska komedija, ki trenutno nosi naslov Ai Tenchi Muyo!, pri kateri sodeluje tudi Kajishima Masaki, idejni oče Tenchi Muya, je načrtovana kot 50-delna 5-minutna serija, ki bi naj doživela premiero oktobra letos.
V Takanashiju pričakujejo, da bo kratkometražna animejska serija promovirala turizem, tako da poleg načrtovanih DVD ploščkov pripravljajo še blago in dogodke, ki se bodo nanašali na to serijo. Za produkcijo in oglaševanje je mesto zbralo 16,84 milijonov jenov, kar je preračunanih 121.079 evrov.

Kakšna bo torej ta kratkometražna animejska serija in kaj se bo v njej dogajalo, še torej ostaja povsem odprto vprašanje. Je pa do oktobra še kar nekaj časa, tako da se pustimo presenetiti.

Vir: Crunchyroll

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...