18/07/2014

Napovednik za animejski film "HappinessCharge Precure"


Toei Animation je včeraj na splet splavil napovednik za prihajajoči animejski celovečerec Eiga HappinessCharge PreCure! Ningyō no Kuni no Ballerina (HappinessCharge PreCure!: Balerina iz dežele lutk), ki je v bistvu filmsko nadaljevanje animejske serije HappinessCharge PreCure!, ki se še predvaja na japonskih malih zaslonih.

Zgodba v filmu se odvija v kraljestvu lutk, kjer, kot že samo ime pove, prebivajo lutke. Pretty Cure dekleta se torej pripravljajo na ogled lutkovne predstave, ko lutke nenadoma začno govoriti. Balerina Tsumugi jih prosi, naj rešijo njihovo kraljestvo, ter jih vodi v ta nenavaden svet, kjer Pretty Cure dekleta pričakujejo, da bodo obkrožena s kopico plišastih živali, vendar presenečena ugotovijo, da je kraljestvo napadel skrivnostnež z imenom Črni očnjak, ki ugrabi tudi Tsumugi. Dežela, ki je običajno polna veselja in sreče, tokrat skriva žalostno skrivnost, Pretty Cure dekleta pa jo morajo pomagati rešiti.

Animejski celovečerec prihaja v japonska kina 11. oktobra letos, napovednik zanj pa si lahko ogledate spodaj.


Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...