22/10/2018

Disenchantment dobi 2. sezono

Matt Groening (Simpsonovi, Futurama) je pred kratkim na Netflixu splavil novo animirano serijo z naslovom Disenchantment, ki se dogaja v srednjeveškem kraljestvu Dreamland in se osredotoča na zloglasne dogodivščine alkoholičarske princese Bean (Abbi Jacobson), njenega vročekrvnega škratovskega spremljevalca Elfoja (Nat Faxon) ter njenega osebnega demona Lucija (Eric Andre). Na teh dogodivščinah trojica sreča ogre, duhove, harpije, škrate, trole in veliko človeških bedakov.

Prvih deset epizod je torej že na Netflixu, je pa se izkazalo, da teh deset epizod predstavlja zgolj prvo polovico 1. sezone, druga polovica pa bi naj izšla v letu 2019, tako da nas v prvi sezoni še čaka nadaljnjih 10 epizod. Povrhu pa je Netflix že naročil celotno 2. sezono, ki se bo predvajala v letih 2020 in 2021 ter bo vsega skupaj štela 20 epizod. To pa pomeni, da  bo tudi 2. sezona po vsej verjetnosti razdeljena na dva dela. Tako nas v naslednjih treh letih čaka še 30 novih epizod z dogodivščinami iz Dreamlanda.
Ob tej novici je dal izjavo tudi sam Matt Groening, ki pravi: "Navdušeni smo, da lahko nadaljujemo to epsko potovanje z Netflixom. Bodite pripravljeni na še več napetosti, živce parajoče preobrate in odstranjevanje priljubljenih likov."

Vir: IGN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...