15/10/2018

Drugi del 3. sezone Attack on Titan se vrača šele spomladi

Če ste že pogledali trenutno zadnji del animejske serije Attack on Titan (Shingeki no Kyojin), vam je sedaj verjetno že jasno, da bo na naslednjih 12 epizod treba počakati vse do spomladi. Hkrati vam tudi priporočamo, da si tokrat ne ogledate odjavne špice animeja, saj so ustvarjalci v hitrem in srhljivem posnetku razkrili nekoliko preveč informacij glede nadaljevanja sezone. Če torej ne prebirate mange in niste na tekočem z dogajanjem v mangi, vam odsvetujemo ogled odjavne špice.

NHK je tako po koncu 49 epizode najavil, da se animejska serija vrača na male zaslone in strani s pretočno vsebino šele aprila 2019. Prva sezona animeja je začela izhajati aprila 2013 in je vsega skupaj štela 25 epizod. Aprila 2017 se je začela predvajati  2. sezona, ki je bila dolga zgolj 12 epizod. Junija letos pa se je začela predvajati 3. sezona, za katero so ustvarjalci napovedali 24 epizod, a kot sedaj kaže bo na preostalih 12 epizod treba še kar lep čas počakati.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...