10/10/2018

Izšel napovednik za tretji animejski celovečerec Godzila

Dva celovečerca iz animejske trilogije Godzila (Godzilla) si že lep čas lahko ogledate na Netflixu, tretji in zadnji del pa prihaja na redni program japonskih kinodvoran 9. novembra 2018. Naslov tretjega dela franšize se glasi Godzila: Požiralec planetov (Godzilla: Hoshi wo Kū Mono).
Animejski celovečerec se bo predpremierno predvajal tudi na Tokijskem mednarodnem filmskem festivalu, ki bo potekal od 25. oktobra 2018 do 3. novembra 2018.

Režijo tretjega filma iz franšize sta prevzela Kobun Shizuno (animejski celovečerci Detektiv Conan) in Hiroyuki Seshita (Ajin, Vitezi Sidonie). Produkcija je še vedno v rokah studia Polygon Pictures, Gen Urobuchi (Puella Magi Madoka Magica, Fate/Zero, Psycho-Pass) pa je spisal zgodbo in scenarij, kot že za prejšnji nadaljevanji.

Za konec pa si lahko ogledate še napovednik, ki se je pojavil na spletu danes in razkriva, da se bo v animeju pojavil tudi monstrum poznan kot Ghidorah.

Vir: ANN