25/10/2018

Marvel Legendary kmalu s simbiotsko razširitvijo

Upper Deck trenutno izdaja razširitve za igro Legendary: A Marvel Deck Building Game kot po tekočem traku. Tako bo igra kmalu prejela že 18. razširitev, in sicer Legendary: Venom, ki jo je verjetno navdihnil nedavni izid filma Venom. Za igranje te razširitve vsekakor potrebujete osnovno igro, ki jo lahko igra od 1 do 5 igralcev, cilj pa je, da igralec rekrutira heroje in z njimi skuša premagati idejnega vodjo (mastermind) in njegove podložnike (henchmen).
Legendary: Venom k celotni zbirki tako prinaša 100 novih kart iz t.i. Venomverzuma, med katerimi najdemo 5 venomiziranih herojev, 2 idejni vodji (masterminds), med katerima je tudi Poison Thanos, 2 novi skupini zlikovcev (villains) in 4 spletke (schemes). Z razširitvijo se vrača tudi ključna beseda "Excessive Violence", ki prinaša novo mehaniko igranja, hkrati pa nadgrajuje že obstoječo. Tako se simbiotski zlikovci lahko na primer s funkcijo "ambush" povežejo z drugim zlikovcem in tako ustvarijo mogočnega nasprotnika.

Ta majhna razširitev bo imela slike v stripovskem stilu in nikakor ni povezana s filmom, ki ga je nedavno izdal Sony. Predviden datum izida razširitve je 13. 2. 2019.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...