19/10/2018

Napovedana druga razširitev za Munchkin Warhammer 40K

Pri Steve Jackson Games so najavili drugo razširitev za igro Munchkin Waarhammer 40K, ki se bo imenovala Savagery and Sorcery.

Ta nova razširitev, ki bo štela 112 dodatnih kart, predstavlja dva nova antagonista, in sicer Vesoljske volkove (Sapce Wolves) in Tisočere sinove (Thousand Sons). Vesoljski volkovi so elitni imperialni vojaki, ki so zaprisegli, da bodo sledili idealom Fenrisa in njihovemu poveljniku Lemanu Russu. Tisočeri sinovi pa so sprejeli dar čarovništva od zlobnega boga Tzeentcha in širijo kaos po galaksiji.

Čeprav sta obe razširitvi odlično združljivi, za igranje igre ne potrebujete prve razširitve, ki se imenuje Faith and Firepower, ampak zgolj osnovno igro Munchkin Warhammer 40K. Užitek je v vsakem primeru zagotovljen.

Munchkin Warhammer 40K: Savagery and Sorcery je zasnoval Andrew Hackard, vsebuje pa klasične Munchkin ilustracije Johna Kovalica. Izid razširitve je načrtovan za poletje 2019.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange CAT'S EYE prihaja letošnjo jesen

Francoska televizijska postaja  TF1 je s prvim uradnim napovednikom najavila igrano adaptacijo mange  Cat's Eye  mangakaja Tsukase Hōjō...