27/10/2018

Napovednik za Avengers 4 še letos?


Pri Marvel Studios so potrdili, da lahko napovednik za četrto nadaljevanje Maščevalcev (Avengers) pričakujemo še pred zaključkom letošnjega leta. Če smo natančnejši, je to povedal sam izvršni producent Kevin Feige, ki je hkrati povedal tudi, da je predprodukcija tretjega nadaljevanja Varuhov galaksije (Guardians of the Galaxy) trenutno na premoru, saj po odpustitvi Jamesa Gunna še vedno niso našli novega režiserja.
Feige je tudi omenil, da bomo še pred izidom napovednika izvedeli tudi naslov četrtega nadaljevanja tega verjetno največjega superherojevskega spektakla naslednjega leta, katerega izid je napovedan za začetek maja 2019. Tudi režijo tega nadaljevanja sta prevzela Anthony in Joe Russo, ki bosta torej letošnji preobrat tako pripeljala do zaenkrat končnega obračuna. Ampak pred tem nas še čaka vrnitev v preteklost s Stotnico Marvel (Captain Marvel), ki prihaja na velika platna v prvi polovici marca 2019.

Vir: IGN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...