21/10/2018

Netflix odžagal tudi serijo Luke Cage

Zgolj en teden po informaciji, da serija Železna pest (Iron Fist) ne bo dočakala 3. sezone na Netflixu, je sedaj enaka usoda doletela tudi Danny Randovega herojskega kolega iz Harlema. Tudi serija Luke Cage ne bo dočakala 3. sezone, saj sta se Marvel in Netflix zaradi "kreativnih nesoglasij" in "vse večje napetosti", v katero smer bi se naj serija razvijala, odločila, da je s serijo konec, saj nobena stran glede svojih stališč ni popustila. Vsaj tako poročajo pri Deadlineu.
Izvršni producent serije Luke Cage Cheo Hodari Coker se je tako na svojem Twitter računu zahvalil vsem sodelujočim in oboževalcem ter zaključil svojo zahvalo z geslom "Naprej, vedno ..." (Forward, always...).

Deadline dalje poroča tudi, da zaenkrat ni nobenih načrtov, da bi se tretja sezona odvijala na Disneyjevi bodoči storitvi s pretočno vsebino. Številni oboževalci še vedno upajo, da bosta tako Danny Rand kot tudi Luke Cage dobila skupno serijo, imenovano Heroji za najem (Heroes for Hire), ampak tudi to so zaenkrat zgolj pobožne želje oboževalcev.
Na Netflixu tako zaenkrat ostajajo samo še serije Daredevil, Jessica Jones in Maščevalec (The Punisher). V kolikor se pri Netflixu odločijo, da po 3. sezoni odžagajo tudi našega slepega hudičevskega pravičnika, ki je v bistvu že ves čas bil gonilna sila tega Netflixovega razširjenega Marvelovega vesolja, potem sta verjetno oplela tudi Jessica Jones in Frank Castle, saj bi to lahko pomenilo, da bosta tako 3. sezona Jessice Jones in 2. sezona Maščevalca zadnji sezoni, preden celoten Netflixov Marvelov univerzum implodira.

Vir: SuperHeroHype

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...