15/10/2018

Netflix preklical serijo Železna pest (Iron Fist)

Železna pest (Iron Fist) je bila ena izmed prvih štirih serij, ki jih je leta 2013 Marvel prodal Netflixu, hkrati pa tudi ena najbolj spornih. Že s prvo sezono se je pokazalo, da Netflix ne zna izkoristiti lika, kot se spodobi, saj so kritiki serijo povozili z negativnimi ocenami. Druga sezona je sicer bila sprejeta topleje, vendar pa to odgovornih pri Netflixu nikakor ni prepričalo, da bi naročili še eno sezono. Tako je ta serija že od samega začetka bila najšibkejši člen celotnega Netflixovega razširjenega Marvelovega vesolja in je bilo samo še vprašanje časa, kdaj bodo odgovorni rekli, da imajo dovolj.
Tako sta Netflix in Marvel te dni sporočila, da "nesmrtna" Železna pest ne bo dočakala 3. sezone. V izjavi so zapisali: "Mevalova Železna pest (Iron Fist) se za 3. sezono ne bo vrnila na Netflix. Vsi pri Marvel Television in Netflixu smo ponosni na serijo in hvaležni za vso trdo delo naše igralske zasedbe, tehnične ekipe in izvršnih producentov. Oboževalcem se zahvaljujemo za ogled teh dveh sezon, hvaležni pa smo tudi za partnerstvo pri tej seriji. Čeprav se je serija na Netflixu zaključila, bo Železna pest živela še dalje."
To je sicer prvič, da je Netflix preklical katero koli Marvelovo serijo, ampak to za Jekleno pest ne pomeni nujno konca. Pri Deadlinu so omenili možnost, da bi se tretja sezona lahko potencialno predvajala na Disneyjevi prihajajoči storitvi s pretočno vsebino. Spet drugi omenjajo možnost, da bi se liki iz serij Luke Cage in Železna pest lahko združili v serijo Junaki za najem (Heroes for Hire). Kako se bo Marvel v nadaljnje odločil uporabiti Dannyja Randa v svojih štorijah tako zaenkrat ostaja odprto vprašanje, obstaja pa še celo tretja možnost, kjer bi se ta lik lahko kot gostujoči lik pojavljal v ostalih serijah na Netflixu.

Vir: CommingSoon.net

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Izšel je kratkometražni anime ALIEN: MONDAY

Ste se kdaj vprašali, kako bi znanstveno-fantastična mojstrovina Osmi potnik ( Alien ) režiserja Ridleyja Scotta izgledala v animejski obli...