25/10/2018

Novi napovednik za How to Train Your Dragon: The Hidden World

Tretje nadaljevanje v franšizi Kako izuriti svojega zmaja (How to Train Your Dragon), ki nosi podnaslov Skriti svet (The Hidden World) prihaja v kinematografe širom sveta v drugi polovici februarja 2019, pri nas po vsej verjetnosti 21. 2. 2019, ampak zaenkrat še ni znano, ali bo na voljo zgolj sinhronizirana različica ali tudi podnaslovljena.
V eni izmed prejšnjih objav smo zapisali, da bomo kmalu deležni novega napovednika za to animirano štorijo, in danes je končno napočil ta dan, saj sta Universal in Dreamworks končno na splet splavila najnovejši in nadvse emocionalen napovednik za verjetno zadnje poglavje v tej priljubljeni animirani franšizi, ki le ohlapno sloni na knjižnih predlogah Cresside Cowell.

Novi napovednik si tako lahko ogledate spodaj in sami ocenite, ali vas je prepričal k ogledu. Nas vsekakor je, predvsem pa upamo, da bomo tokrat končno dobili možnost, da si animiranko ogledamo na velikem platnu z originalnim tonskim zapisom. Režijo je tudi tokrat prevzel Dean DeBlois, med igralsko zasedbo, ki je likom posodila glasove v izvirniku, pa se prav tako vračajo stari znanci, kot so Jay Baruchel, America Ferrera, Cate Blanchett, Kit Harrington, Craig Ferguson, Gerard Butler in drugi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...