15/10/2018

Prihaja Ant-Man razširitev za Marvel Legendary

Oboževalci igre Legendary se lahko veselimo, saj je izid nove razširitve klasične Marvelove igre zbiranja kart že skoraj pred vrati. Sama razširitev je hkrati velika in miniaturna, saj prihaja Legendary: Ant Man.
Razširitev Ant-Man, ki jo je oblikovalec Devin Low pripravil za Upper Deck Entertainment, prinaša v to igro zbiranja kart 100 novih kart iz sveta Hank Pymovega Ant-Mana in Ose. Med temi 100 kartami je 5 novih herojev, 2 novi idejni vodji (masterminds) in 4 spletke (schemes).
S to razširitvijo se vrača tudi ključna beseda "size-changing", predhodno uporabljena v Legendary: Civil War in Legendary: Champions, ki spreminja ceno in učinke drugih kart. Še več, ta razširitev z "Microscopic Size-Changing", ki lahko nakopiči ključno besedo tudi do trikrat, izkoristi to ključno besedo do skrajnosti. S to sposobnostjo lahko spremenite ceno kart za rekrutiranje v negativne vrednosti, s čimer igralci pridobijo dodatne točke za rekrutiranje, če jo uporabijo. Enako se lahko zgodi negativcu (villain), kar pomeni, da negativčeva negativna vrednost napada posledično omogoči igralcu večjo vrednost napada. Ampak pazljivo, mikrovesolje je lahko nepredvidljiv prostor, kjer zakoni fizike sploh nimajo več smisla.
Za več informacij o razširitvi Legendary: Ant Man preverite Upper Deckovo spletno stran. Nova razširitev prihaja v trgovine 7. novembra 2018.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...