12/10/2018

Ryan Coogler bo režiral tudi Črnega panterja 2

Črni panter (Black Panther) velja verjetno za enega najuspešnejših filmov iz Marvel Studios na več kot enem področju, saj je bil tako kritično priznan kot tudi finančno uspešen, povrhu pa je doprinesel tudi veliko kulturno pomembnost. Glede na uspeh je bilo jasno, da bomo prej ali slej ugledali nadaljevanje, vendar pa ni bilo znano, ali se bo tega znova lotil scenarist in režiser Ryan Coogler.

The Hollywood Reporter je tako poročal, da je Coogler končno sklenil pogodbo z Marvelom za nadaljevanje letošnje uspešnice. Na scenariju bi naj začel delati naslednje leto, produkcija pa bi se v idealnih okoliščinah naj začela konec leta 2019 ali v začetku leta 2020.

Naslednje leto torej prihajajo filmi Stotnica Marvel (Captain Marvel), četrto nadaljevanje Maščevalcev (Avengers), ki še vedno nima uradnega naslova, in Spider-Man: Daleč od doma (Spider-Man: Far from Home). Po teh filmih pa Marvel zaenkrat še ni javil dokončnega načrta filmov, ki jih lahko pričakujemo.
Kaj pa je vaše mnenje glede Cooglerjeve vrnitve? Ali lahko ponovi uspeh prvega Črnega panterja in ga morda celo prekaša? Bomo končno spet dobili dodelanega negativca v Marvelovem kino vesolju, ki jih sicer lahko preštejemo na prste na eni sami roki?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...