18/10/2018

Kmalu znane prve informacije za AniNite 2019

Na strani AniNite na socialnem omrežju Facebook so organizatorji pred dobro uro objavili, da bodo kmalu razkrili nekaj bistvenih informacij glede konvencije AniNite 2019, za katero trenutno še ni znano niti, kdaj in kje se bo odvijala.

Objava, ki jo lahko vidite spodaj obljublja, da bodo čez natančno 30 dni znane nove informacije o največji avstrijski konvenciji o animejih, mangah in japonski popularni kulturi. Čeprav združenje AniManga, ki je organizator dogodka, ni hotel razkriti, kaj te nove informacije so, lahko sklepamo, da bomo verjetno dobili datum in lokacijo dogodka ter verjetno še kakšne dodatne informacije o tem, kdaj se bo začela predprodaja vstopnic, povrhu pa še tudi kakšno drobtinico o tem, kaj lahko pričakujemo od naslednjega dogodka.
Nas pa vsekakor tudi zanima, ali se nameravate udeležiti AniNita 2019, kaj od dogodka pričakujete in kaj bi si na samem dogodku želeli. Tudi sami organizatorji spodbujajo vse obiskovalce njihove Facebook strani, da podajajo predloge in želje, da bodo lahko naredili dogodek, ki bo zadovoljil čim več obiskovalcev.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...