16/10/2018

Novi napovednik za Mobile Suit Gundam Narrative

Danes je izšel novi napovednik za najnovejšo štorijo iz Gundamovega univerzuma, ki nosi naslov Mobile Suit Gundam Narrative (Kidō Senshi Gundam NT). Celoten projekt je zasnovan kot animejski celovečerec, ki prihaja v japonska kina 30. 11. 2018, medtem ko bo preostanek sveta žal moral na izid še nekoliko potrpeti. Napovednik si lahko ogledate spodaj.
Sama štorija je postavljena v čas univerzalnega stoletja 0097, kjer sta se odvijala tudi originalna serija Mobile Suit Gundam in Mobile Suit Gundam Unicorn. Za glasbeno podlago pa je tako kot pri Unicornu poskrbel tudi  tokrat nihče drug kot komponistični mojster Hiroyuki Sawano (Attack on Titan, Kabaneri of the Iron Fortress). V napovedniku lahko tudi slišimo del skladbe z naslovom "narrative", ki jo izvaja pevka LiSA, ki je marsikomu verjetno bolj znana iz fiktivne skupine Girls Dead Monster, ustvarjene specifično za anime Angel Beats. Za besedilo in samo glasbo za skladbo pa je poskrbel Sawano sam, kot je že to v njegovi maniri.
Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...