12/10/2018

Novi napovednik za film Stekleni

M. Night Shyamalanova nova filmska stvaritev Stekleni (Glass), ki je v bistvu tretje nadaljevanje v režiserjevi "sperherojevski" sagi, začeti s filmom Nezlomljivi (Unbreakable) in nadaljevani s filmom Razcepljen (Split), prihaja na velika platna nekje na polovici januarja 2019, pri nas, če so napovedi točne in ne bo nobenih terminskih sprememb, 17. januarja 2019.
Včeraj smo dobili tudi novi napovednik za to superherojsko štorijo, v kateri se vračajo Bruce Willis kot nezlomljivi David Dunn, Samuel L. Jackson kot zelo krhki, vendar zelo inteligentni Elijah Price in James McAvoy kot duševno moteni ter več osebnosti posedujoči Wendell Crumb, Anya Taylor-Joy kot Casey Cooke, edino dekle, ki je preživelo srečanje z Zverjo, Spencer Treat Clark kot Dunnov sin in Charlayne Woodard kot Priceova mati. Napovednik si lahko ogledate spodaj. Igralski zasedbi pa se je tokrat pridružila tudi Sarah Paulson (American Horror Story) kot psihiatrinja, ki je specializirana za "posameznike, ki verjamejo, da so superheroji".

Glede na uspeh predhodnikov čaka to nadaljevanje težka naloga, saj mora upravičiti svoj obstoj in se kosati z obema boljšima izdelkoma režiserja M. Night Shyamalana, ki nam je zadnja leta sicer serviral eno razočaranje za drugim, med drugim obupno znanstveno-fantastično avanturo Čas po Zemlji (After Earth) in porazno adaptacijo ene najpopularnejših animiranih serij Avatar: Zadnji gospodar vetra, ki je bila naslovljena zgolj Zadnji gospodar vetra (The Last Airbender). Kako se bo nadaljevanje, ki se tokrat več kot očitno osredotoča predvsem na Elijaha Pricea, odrezalo, pa bomo torej lahko videli januarja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...