31/10/2018

Znan datum konvencije YuniCon 2019

Letos se je avstrijska konvencija YuniCon odvijala v poletnih dneh, a kot kaže naslednje leto ne bo tako, saj so včeraj na svoji Facebook strani in drugih socialnih omrežjih končno sporočili, kdaj se bo odvijal YuniCon 2019. Najprej naj omenimo, da tokratna konvencija nosi podnaslov Halloween Edition, po čemer že lahko sklepate, da se bo dogodek odvijal v mesecu oktobru. Če smo torej natančnejši, se bo zadeva odvijala od petka, 18. 10. 2019, do nedelje, 20. 10. 2019 v Multiversumu Schwechat, Möhringgasse, 2320 Schwechat v okolici Dunaja.
V dogodku na socialnem omrežju Facebook (tukaj) so napisali , da lahko pričakujemo tekmovanja, delavnice, prodajalce, umetnike, Maid Cafe, sobo za pobeg, cosplay goste, fototočke, zabavo po konvenciji in še marsikaj. Za proslavitev dejstva, da gre YuniCon v drugo rundo, so se organizatorji odločili, da bodo med vsemi, ki bodo komentirali in/ali delili objavo na njihovi Facebook strani (tukaj), izžrebali enega dobitnika ali eno dobitnico, ki bo prejel oz. prejela dve konvencijski karti (tj. karto za vse tri dni).

V dogodku na Facebook strani tudi piše, da bi se naj predprodaja kart začela 1. novembra, vendar njihova cena zaenkrat še ni znana. Ali bo cena enaka kot lani, tako zaenkrat še ostaja odprto vprašanje. Če je informacija točna, bomo to tako ali tako izvedeli že čez dober dan.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...