03/09/2014

Japonska Box Office lestvica - 30. in 31. avgust


Spet je teden naokrog in čas je, da ponovno pogledamo, kateri filmi so ta konec tedna bili najbolj gledani na Japonskem. Povem lahko, da sta se ta konec tedna med deseterico najbolj gledanih filmov znašli kar dve novosti, a žal nobeni ni uspelo s prestola izpodriniti japonske 3D računalniške animacije Stand by Me Doreamon, ki se že štiri tedne tesno oklepa prve pozicije.
Prva novost, ki se je uspela uvrstiti med deseterico najbolj gledanih filmov ta konec tedna, je igrana adaptacija enega izmed najbolj priljubljenih animejskih likov nasploh, ki že več desetletij razveseljuje animejske oboževalce. Govorim o akcijski komediji Lupin the Third, katere režiser je Ryuhei Kitamura (Azumi, Versus) in ki je ta konec tedna uspela zasesti drugo mesto, kljub temu da so jo filmski kritiki popolnoma raztrgali.

Druga novost na lestvici pa se je zasidrala na tretje mesto. Gre za ameriško, francosko in južnokorejsko zf akcijsko koprodukcijo Lucy, katere režiser je Luc Besson (The Professional, The Fifth Element). Če pa vas zanima, kako je bila videti celotna lestvica od prvega do desetega mesta, si le-to lahko ogledate spodaj.

01 (01) Stand by Me Doraemon (Teden: 04)
02 (00) Lupin the Third (
Teden: 01)
03 (00) Lucy (
Teden: 01)
04 (02) Hot Road (
Teden: 03)
05 (03) Rurouni Kenshin: Kyoto Inferno (
Teden: 05)
06 (05) Transformers: Age of Extinction (
Teden: 04)
07 (06) When Marnie Was There (
Teden: 07)
08 (08) Pokémon the Movie 17 (
Teden: 07)
09 (04) Into the Storm (
Teden: 02)
10 (07) Maleficent (
Teden: 08)

Kot vsak dosedanji konec tedna so tudi tokrat izšli še nekateri drugi novi filmi japonske produkcije, ki pa žal niso imeli toliko sreče, da bi se uvrstili med deseterico najbolj gledanih. Tako so ta teden ta kratko potegnili filmi, kot so akcijska drama Tokyo Tribe, zf akcija The Next Generation PatLabor Chapter 4, drama Little Forest: Summer & Autumn, film Jinroh Game: Beast Side, drama Mizu no Koe wo Kiku in mladinski fantazijski film Magic Knight. Napovednike za vse naštete filme in napovednik za igrani film Lupin the Third si lahko ogledate spodaj.

Lupin the Third

Tokyo Tribe

The Next Generation PatLabor Chapter 4

Little Forest: Summer & Autumn

Jinroh Game: Beast Side

Mizu no Koe wo Kiku

Magic Knight

Vir: TokyoHive

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...