15/10/2018

Johnny Depp potrdil Grindelwaldovo vrnitev v tretjem nadaljevanju Magičnih živali

V nedavnem intervjuju za Collider je Johnny Depp, zvezdnik čarovniške štorije Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), razpravljal o tem, kaj ga je privedlo do tega, da je sprejel to vlogo, pri tem pa nehote izdal tudi zelo pomembno novico, in sicer da se Grindelwald vrača tudi v tretjem nadaljevanju.
Preden je intervju zašel na samo tematiko Magičnih živali, kjer Johnny Depp igra legendarnega in razvpitega čarovnika Grindelwalda, se je igralec spomnil nekaj svojih bolj prepoznavnih likov, vključno z Edvardom Škarjerokim in kapitanom Jackom Sparrowom.

"Bilo je neverjetno. Prišlo je iznenada," pravi Depp. "Nekdo je rekel, da želi J.K. Rowling govoriti z mano. Govoril sem z nekaj producenti in režiserjem ter J.K in imel v bistvu zelo dolge pogovore o Grindelwaldu. J.K. je rekla nekaj, česar nisem pričakoval, saj je njena natančnost do likov in teh čarovniških svetov neverjetna. V bistvu je rekla: 'Komaj čakam, da vidim, kaj boš naredil s tem likom.' Da mi ga je izročila s tolikšno mero zaupanja, me je ganilo in presunilo. Tako sem se osredotočil na lika in imel svoje ideje. Poglobil sem se vanj in vse se je dobro izteklo. Grindelwald je zanimiv lik. Njegove namere so v njegovi glavi za širše dobro, ampak v svetu politike so bili tudi drugi ljudje, ki so bili enakega mnenja [smeh]. Zelo je predan svojim prepričanjem. Ni zabaven lik; sploh ni zabaven."

Na vprašanje, ali je v tej vlogi užival, je Depp odgovoril, da ceni priložnost za igranje lika, ki je na meji, da bi bil fašist, ampak je tudi občutljiv, zaskrbljen in manipulativen. Nato pa je odvrgel zlato zrno: "Možnosti v tem svetu so na široko odprte, zato dejansko lahko poskusiš kar koli. Bilo je zabavno in že komaj čakam na naslednje poglavje, s katerim začnemo, vsaj mislim, sredi naslednjega leta."
Depp ni zgolj potrdil, da se vrača v tretjem nadaljevanju Magičnih živali, ampak tudi, da se snemanje filma začne sredi naslednjega leta. A do takrat je še daleč. Zdaj pa lahko čakamo na izid drugega dela, ki prihaja v slovenska kina 15. novembra, torej točno čez en mesec.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...