11/10/2018

Napovedan izid novega napovednika za How to Train Your Dragon: The Hidden World

Novi napovednik za težko pričakovano tretje nadaljevanje v franšizi Kako izuriti zmaja (How to Train Your Dragon), ki nosi naslov How to Train Your Dragon: The Hidden World, je napovedan za 25. oktober, na newyorškem Comic-Conu pa se je predvajal kratek posnetek, v katerem Stoic (Gerard Butler) mlademu Hiccupu (v slovenščini Viki) pripoveduje o njegovi usodi. Te dni se je ta posnetek pojavil tudi na spletu in si ga lahko ogledate spodaj.

Tudi tretje nadaljevanje franšize je režiral Dean DeBlois, med igralsko zasedbo, ki je likom posodila glas v izvirniku, pa so Jay Baruchel (Million Dollar Baby, This Is the End), America Ferrera (Ugly Betty, End of Watch), Kit Harington (Game of Thrones, Pompeii), Cate Blanchett (The House with a Clock in Its Walls, Thor: Ragnarok), Gerard Butler (Den of Thieves, Geostorm), Kristen Wiig (The Last Man on Earth, Ghostbusters), Craig Ferguson (Doc Martin), in F. Murray Abraham (Homeland, Isle of Dogs) kot zlikovec Grimmel.

Film prihaja na velika platna v drugi polovici februarja 2019. Ali bo pri nas na voljo v podnaslovljeni in sinhronizirani različici, še zaenkrat ni znano, ampak glede na pretekle dele, lahko domnevamo, da bo na voljo le slednja različica, tako da bomo tisti, ki si želimo štorijo ogledati v izvirniku, verjetno morali počakati nekje do maja ali junija 2019, ko bo zadeva na voljo na BluRay ploščku.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...