12/11/2018

Izšel je prvi napovednik za film Pokémon Detective Pikachu

Že dlje časa je znano, da studio Warner Bros. v sodelovanju z Legendary Entertainment pripravlja igrano adaptacijo priljubljene igre za Nintendo 3DS, ki nosi naslov Pokémon Detektiv Pikachu (Pokemon Detective Pikachu). Izid filma je predviden za 10. maj 2019 (pri nas morda za 9 maj, lahko pa tudi pozneje, odvisno od odločitve slovenskega distributerja). Legendary Entertainment si je pravice za to kombinacijo igrane in animirane štorije pridobil že julija 2016, danes pa so nam končno ponudili kratek vpogled v to, kaj je iz tega nastalo, saj se je na spletu pojavil prvi napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj.
Detektivu Pikachuju v filmu glas posoja Ryan Reynold (Deadpool), poleg njega pa v fizični obliki nastopajo še Justice Smith (The Get Down), Kathryn Newton (Big Little Lies) in Ken Watanabe (The Last Samurai, Inception) kot originalni lik detektiv Yoshida. Med drugim v filmu nastopajo tudi Bill Nighy (Love Actually), Chris Geere (You're the Worst), Suki Waterhouse (Assassination Nation), Rita Ora (Fifty Shades Freed) in Omar Chaparro (Stuck). Režija je bila zaupana Robu Lettermanu (Shark Tale, Monsters vs. Aliens, Goosebumps), scenarij pa sta spisala Alex Hirsch (Gravity Falls) in Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy).

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...