15/10/2014

Prihaja manga "Kaitō Levain"


V letošnji 46. številki Kodanshine revije Morning je objava, da bosta avtorja mange Kami no Shizuku (Božje kapljice) Tadashi Agi in Shū Okimoto v naslednji številki revije začela izdajati novo manga serijo z naslovom Kaitō Levain (Fantomski tat Levain).

Manga govori o fantomskih tatovih, ki kradejo vino. V reviji so o njej zapisali sledeče: "Steklenica legendarnega vina, ki je padla v roke investitorjem brez ljubezni do vina. Skupina petih ljudi, katerih tarča je bilo to vino ... So samo skupina vlomilcev ali osvoboditelji vina?"

Dvojica je mango Kami no Shizuku zaključila junija, Kodansha pa je zadnji, 44. zvezek z zbranimi poglavji izdala julija. Del mange je izšel tudi v angleščini pri založniku Vertical. V času serializacije mange se je povečala prodaja vin, ki se pojavljajo v zgodbi, medtem ko jo je nagradila tudi francoska vinarska revija La Revue du vin de France. Mango so obravnavali tudi v časniku New York Times v sekciji Dining and Wine. Po mangi je bila posneta tudi igrana televizijska serija, ki se je na japonskih malih zaslonih predvajala leta 2009.

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Kami no Shizuku v angleščini

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...