28/07/2014

Še slabi trije tedni do sejma stripov in družabnih iger Anime'


Naj vas opomnimo, da je Anime': Sejem stripov in družabnih iger vse bliže, saj so do dogodka še slabi trije tedni. V soboto, 16. avgusta 2014 boste tako lahko od 10:00 do 23:00 uživali v prijetnem druženju ob družabnih in video igrah, v cosplay tekmovanju, v ogledu cosplay razstave, ogledu raznovrstnih stojnic in še marsičem. Letos se bo, kot smo že pisali, dogodek odvijal v OŠ Dante Alighieri, Ulica Oktobrske revolucije 10, Izola.
Zadnje dni so z društva Animov, ki je organizator tega dogodka, sporočili, da bo med stojnicami tudi možno najti stojnici Heartlings, kjer bodo razstavljeni in se prodajali ročno izdelani izdelki (nakit, albumi, darilne kartice itd.), in Artigianato Giapponese, kjer boste lahko našli japonske tradicionalne izdelke.

Poleg tega so z društva tudi sporočili pravila, ki jih bodo sodelujoči v Anime kvizu morali upoštevati. Pričetek kviza bo ob 18. uri, če pa vas zanima celoten program, kliknite TUKAJ. No, pa poglejmo, kakšna so torej pravila sodelovanja v Anime kvizu:
  • Na tekmovanje se lahko prijavijo vsi. Omejitev ni.
  • Pred vsako stopnjo tekmovanja bodo določena pravila igre, pri čemer lahko zastavite tudi morebitna vprašanja.
  • Tekmovanje bo sestavljeno iz več delov oz. stopenj, pri čemer se bodo točke seštevale.
  • Nekatera vprašanja bodo časovno omejena.
  • Nekateri napačni odgovori na vprašanja bodo lahko pomenili izgubo točke.
  • Potekale bodo eliminacije. Naprej bodo napredovali tisti z največ točkami in ki so hkrati odgovorili pravilno na vsaj dve (2) zastavljeni vprašanji.
  • Zmagovalec je lahko samo eden.
Zaenkrat so znani tudi štirje avtorji, ki bodo prisotni na letošnjem Sejmu. Ti štirje avtorji so canemarcio, Fausto Bica, Fulgoris Umbra in Senegal chiama Italia (Roberto Guglielmi). Če želite izvedeti več o posameznem avtorju, kliknite na s krepko pisavo označeno ime.

To je za zdaj vse o Anime': Sejmu stripov in družabnih iger. V kolikor bodo še kakšne pomembnejše novosti in/ali spremembe, vas bomo o njih vsekakor obvestili. Najbolje pa je, da se o celotni zadevi informirate kar na uradni spletni strani društva Animov, kjer najdete tako vse informacije o njihovem sejmu kot tudi kontaktne informacije društva.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...