06/07/2014

Še več o sejmu stripov in družabnih iger "Anime' 2014"

Kot smo že poročali, se bo v soboto, 16. avgusta 2014, v Izoli od 10:00 do 23:00 odvijal sejem stripov in družabnih iger Anime' 2014. Čeprav sta do sedaj bila znana datum in ura, pa lokacija zaenkrat še ni bila znana. Danes smo izvedeli tudi to, tako da vam končno lahko sporočimo, kje se bo sejem letošnje leto sploh odvijal. Za razliko od lanskega leta se bo tokrat sejem odvijal v OŠ Dante Alighieri, Ulica Oktobrske revolucije 10, Izola (glejte zemljevid spodaj).

Osnovna Šola Dante Alighieri

Tudi sam program dogodka je bil bolj ali manj že znan, vendar so se morda od takrat, ko smo nazadnje pisali o dogodku, pojavila kakšne spremembe, zato je najbolje, da ga tukaj zapišemo še enkrat. Sam sejem bo razdeljen na dva dela, in sicer na celodnevne aktivnosti in aktivnosti, ki se bodo pričele ob določenih urah.

Pa poglejmo najprej program celodnevnih aktivnosti, ki bo vključeval tekomovanje v Magic: The Gathering, razstavo Cosplay Italija, ki bo v parku Pietro Coppo (glejte zemljevid spodaj), možnost igranja različnih družabnih iger, prosto risanje in tekomovanje v risanju, različne stojnice in predstavitev različnih avtorjev.

Park Pietro Coppo

Kar pa zadeva program dogodkov, ki se začnejo ob določeni uri, pa lahko rečemo, da je zelo pester in vključuje ogromno število tekmovanj. Izgleda pa sledeče:
11:00 Tekmovanje v "paper craft" izdelkih
12:00 Tekmovanje v igri Naruto
13:00 Tekmovanje v Spominu (Memory)
14:00 Tekmovanje v 4 v vrsto
15:00 Tekmovanje v igri Pokemon
15:00 Tekmovanje Battle Cosplay
16:00 Tekmovanje v Tekken TAG 2
17:00 Tekmovanje z letali iz papirja
18:00 Anime kviz
19:00 Cosplay tekmovanje
21:00 Podelitev nagrad
21:35 Video projekcije
23:00 Uraden zaključek sejma

Društvo Animov je ustvarilo že tudi Facebook dogodek, kjer lahko potrdite svojo udeležbo ter se skozi cel dan zabavate ob družabnih in video igrah ali pa se preizkusite na kakšnem tekmovanju. Če obožujete družabne in video igre, potem tega dogodka nikakor ne smete zamuditi, zato si 16. avgust že sedaj rezervirajte za izlet na slovensko obalo.