20/05/2014

Novi mednarodni napovednik za Transformers: Age of Extinction


Prejšnji teden je Paramount izdal novi napovednik za četrti film o Transformerjih, ki nosi naslov Transformers: Age of Extinction (Transformerji: Doba izumrtja). Sedaj pa je na splet prijadrala še mednarodna verzija napovednika, ki ponuja nekaj novih posnetkov. Napovednik si lahko ogledate spodaj.
Transformerji: Doba izumrtja prijhaja v slovenska kina 26. junija. To je že četrto nadaljevanje, ki ga režira Michael Bay, vendar pa je to prvi film s povsem novo igralsko zasedbo, med katero najdemo igralce, kot so Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Li Bingbing, Kelsey Grammer, Sophia Myles, T. J. Miller, Nicola Peltz, Jack Reynor in Titus Welliver.

Film se prične po epski bitki, ki je upostošila mesto, vendar rešila svet. Ko se človeštvo ponovno pobira na noge, se prikaže skrivnostna skupina, ki hoče spremeniti tok zgodovine. Svet pa prav tako začne ogrožati starodavna mogočna prikazen. S pomočjo novih človeških prijateljev se Optimus Prime (glas mu posoja Peter Cullen) in Avtoboti začno pripravljati na spopad z največjo grožnjo doslej. V neverjetni dogodivščini so vrženi v vojno med dobrim in zlim, kar jih vodi na različne konce sveta.


Vir: SuperHeroHype

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...