16/06/2014

Brynhildr of the Darkness dobi OVA epizodo


Na uradni strani televizijske animejske adaptacije mange Brynhildr in the Darkness so včeraj najavili, da bo druga DVD/Blu-Ray kolekcija vsebovala originalno video anime (OVA) epizodo 11.5, ki bo nosila naslov Kara Sawagi, kar je japonski naslov Shakespearjeve igre Mnogo hrupa za nič (Much Ado About Nothing).

Blu-ray/DVD kolekcija I bo tako vsebovala prvih šest epizod, pri čemer bodo epizode 2, 5 in 6 vsebovale tudi zvočne komentarje zasedbe in režiserja za zvok Masanorija Tsuchiyaja, odjavno špico brez napisov, zbirko promocijskih videov in druge dodatke. Kolekcija bo prav tako vsebovala osnutek prvega poglavja originalne mange, ekskluzivno knjižico in poseben bonus CD, na katerem bo podaljšana remix verzija skladbe BRYNHILDR IN THE DARKNESS -Ver. EJECTED- iz najavne špice, štiri solo verzije skladbe Ichiban Hoshi iz odjavne špice, ki jih izvajajo člani igralske zasedbe, 13 instrumentalnih skladb, ki niso bile vključene na CD plošček s "soundtrackom", dva posnetka Neko's Humming (slišana v epizodah 2 in 10) in štirje posnetki originalnih mini-dram.

Blu-ray/DVD kolekcija II pa bo vsebovala zadnjih sedem epizod, OVA epizodo, zvočne komentarje, najavno špico brez napisov in druge dodatke. Priložena bo tudi ekskluzivna knjižica.

Prva kolekcija bo na voljo od 30. julija dalje, medtem ko bo druga kolekcija prišla v prodajo 24. septembra.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...