23/06/2014

"Shuriken to Pleats", nova manga Matsuri Hino


V predogledu septemberske številke revije LaLa založbe Hakusensha je bilo možno zaslediti, da Matsuri Hino, avtorica mange Vampire Knight, dela na novi mangi, ki nosi naslov Shuriken to Pleats. Prvo poglavje bo, kot kaže, dolgo kar 50 strani in bo vsebovalo tudi barvno stran. Poleg tega bi manga naj krasila tudi naslovnico zgoraj omenjene revije. Zgodba govori o Mikage, srednješolki, ki je potomka ninj. Živi v sodobnem Kyushuju in služi nekemu moškemu.
Hinojeva je pred tem torej delala na mangi Vampire Knight, katero je ustvarjala vse od leta 2004. Zaključila jo je lansko leto. Manga izhaja tudi v angleškem jeziku, za kar skrbijo pri severnoameriški založbi VizMedia. Zadnji, 19. zvezek v angleškem jeziku izide 27. oktobra letos.

Po mangi sta nastali tudi dve animejski seriji, in sicer Vampire Knight in Vampire Knight Guilty. Med drugimi deli Hinojeve najdemo še MeruPuri - The Marchen Prince, Captive Hearts in Wanted, ki so na voljo tudi v angleškem jeziku, prav tako pri založbi VizMedia.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...